Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Utbyggnad steg för steg

Beskriv ditt utbyggnad

En genomtänkt idé gör det lättare för dig att beskriva ditt projekt. Vi kan sedan hjälpa dig finslipa din vision med allt från material till kostnad.

Planera din utbyggnad

I våran kostnadsfria offert förklarar vi tydligt hur mycket varje steg genom renoveringen kommer att kosta, för att du ska veta exakt vad du betalar för.

Sätt igång renoveringen

När all planering är klar så sätter vi igång arbetet inom den tidsplan vi har enats om. Vi hjälper dig samtidigt spara 50 000 kr genom användning av ROT-avdraget.

Utbyggnad till hus

Utbyggnad av ett hus är den perfekta lösningen för er som trivs i ert hus, men som ändå känner att det börjar bli lite trångt och tycker att mer utrymme skulle vara ett stort plus. Anledningarna kan vara många, men oavsett vilket så är det relativt enkelt att sätta igång ett utbyggnadsprojekt.
Hos oss på Dagens Bygg så hittar du alla kunskaper som behövs för att förverkliga era önskningar.

Boka en kostnadsfri offert

Utbyggnad hall, vardagsrum och entré

Vi på Dagens Bygg har alltid kunden i fokus oavsett vilket som blir vårt bygguppdrag. Vi lyssnar alltid på dina önskemål, men kommer också med råd och synpunkter när det behövs. Allt för att du och din familj ska nå ert mål – en lyckad utbyggnation som ni kommer att glädjas åt. Vi påvisar alltid vilka kostnader en tillbyggnad eller utbyggnad på en befintlig fastighet för med sig i ett projekt.

Boka en kostnadsfri offert

Vad tycker kunder om oss

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.

 

 

Få kostnadsfri förbesiktning
och även ett prisförslag

Låt oss räkna >>