Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Tillbyggnation steg för steg

Beskriv din vision

En genomtänkt idé gör det lättare för dig att beskriva ditt projekt. Vi kan sedan hjälpa dig finslipa din vision med allt från material till kostnad.

Planera tillbyggnation

I våran kostnadsfria offert förklarar vi tydligt hur mycket varje steg genom renoveringen kommer att kosta, för att du ska veta exakt vad du betalar för.

Sätt igång renoveringen

När all planering är klar så sätter vi igång arbetet inom den tidsplan vi har enats om. Vi hjälper dig samtidigt spara 50 000 kr genom användning av ROT-avdraget.

Tillbyggnation Stockholm

När en familj startar tankeprocessen om att bygga om huset börjar drömmarna ta form och då kanske de kan bli verklighet så småningom. Vi på Dagens Bygg tycker att ni ska kontakta oss redan nu. Vi kan hjälp er att samla ihop alla tankar och idéer och göra byggplan och en budget. Att göra en tillbyggnad på huset kan bli enkelt eller otroligt komplicerat. Det beror bland annat på era förutsättningar och behov. Om det är en större tillbyggnad kanske det behövs sprängas bort berg och då kan det bli dyrt. Dagens Bygg hjälper gärna till att räkna på de olika förutsättningarna.

Boka en kostnadsfri offert

Tillbyggnation med arkitekt

En arkitekten hjälper till att få ner drömmarna i en ritning, men kan också se till så att drömmarna blir ändå större. Arkitektens jobb är att testa olika planlösningar, se möjligheter och komma med spännande förslag som är svåra att se själv i en miljö som man har bott i länge. Arkitekten kan också se när det blir för dyrt eller när något inte är dyrt och blir snyggt. En arkitekten förstår sig på olika stilar och hjälper till att få tillbyggnaden att smälta ihop med resten av huset.

Boka en kostnadsfri offert

Vad tycker kunder om oss

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.

 

 

Få kostnadsfri förbesiktning
och även ett prisförslag

Låt oss räkna >>