Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Stambyte steg för steg

Beskriv ditt stambyte

En genomtänkt idé gör det lättare för dig att beskriva ditt projekt. Vi kan sedan hjälpa dig finslipa din vision med allt från material till kostnad.

Planera ditt stambyte

I våran kostnadsfria offert förklarar vi tydligt hur mycket varje steg genom renoveringen kommer att kosta, för att du ska veta exakt vad du betalar för.

Sätt igång renoveringen

När all planering är klar så sätter vi igång arbetet inom den tidsplan vi har enats om. Vi hjälper dig samtidigt spara 50 000 kr genom användning av ROT-avdraget.

Stambyte Stockholm

Vi arbetar med helhetssynen i projekten vilket innebär att vi inte bara lägger fokus på byggprocessen utifrån de mål som satts upp tillsammans med kunden. Med långsiktig förvaltning lägger vi stor vikt på estetik och utförande av entreprenaden samt kontinuerlig och saklig information till hyresgästerna. Våra projektledare tar ansvar för att projektet hanteras planenligt och strukturerat. Dessutom ser vi till att de som bor och hyr sin lokal i fastigheten blir informerade och omlokaliserade om entreprenaden kräver.

Boka en kostnadsfri offert

Stambyte kök

Beroende på när fastigheten byggdes kan man avgöra om spillvattenledningarna är av gjutjärn eller plast. Gjutjärn förekommer nästan bara i fastigheter byggda innan 1960. Plast och gjutjärn används i modernare fastigheter.

Äldre fastigheter har vattenledningar i antingen koppar eller stål. I nyare fastigheter förekommer det även ledningar i plast. Castolinlödningar i skarvarna på kopparrören som ibland förekommer kan leda till läckageproblem. Vatten- och spillvatten har en livslängd på ca 40-60 år, men det kan variera.

Boka en kostnadsfri offert

Vad tycker kunder om oss

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.

 

 

Få kostnadsfri förbesiktning
och även ett prisförslag

Låt oss räkna >>