Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Renovera kontor steg för steg

Beskriv ditt kontor

En genomtänkt idé gör det lättare för dig att beskriva ditt projekt. Vi kan sedan hjälpa dig finslipa din vision med allt från material till kostnad.

Planera ditt kontor

I våran kostnadsfria offert förklarar vi tydligt hur mycket varje steg genom renoveringen kommer att kosta, för att du ska veta exakt vad du betalar för.

Sätt igång kontorsrenoveringen

När all planering är klar så sätter vi igång arbetet inom den tidsplan vi har enats om. Vi hjälper dig samtidigt spara 50 000 kr genom användning av ROT-avdraget.

Totalrenovering av kontor

Renovera kontor kan öppna oanade möjligheter att skapa drömkontoret av en trist, nedgången och omodern kontorslokal – i ett absolut fantastiskt läge. Du vet hur svårt det är. Att finna den där kontorslokalen som är perfekt anpassad för ditt företags verksamhet och värdegrunder.

Den sortens nytänkande, flexibla och innovativa kontorsmiljöer dyker sällan upp av en slump. De kräver inte bara noggrann planering utan också stor omsorg kring såväl helheten som alla detaljerna i lokalen.

Boka en kostnadsfri offert

Renovera kontor kostnad

Dagens Bygg AB hjälper dig att skapa en unik blandning av stilkvalitet och funktionalitet för dina kontorsmiljöer som speglar bolagets verksamhet och värdegrunder.

Vi inleder våra projekt med att säkerställa att vi har full förståelse för våra kunders visioner för allt som rör deras kontorsmiljöer. Sedan sammarbetar vi med dem, genom hela projektet, för att se till att vi skapar just denna vision.

Oavsett hur stor eller hur liten din kontorslokal än är, så strävar vi efter att både helheten och detaljerna skall uppfylla dina förväntningar.

Boka en kostnadsfri offert

Vad tycker kunder om oss

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.

 

 

Få kostnadsfri förbesiktning
och även ett prisförslag

Låt oss räkna >>