Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Renovera badrum steg för steg

Beskriv ditt badrum

En genomtänkt idé gör det lättare för dig att beskriva ditt projekt. Vi kan sedan hjälpa dig finslipa din vision med allt från material till kostnad.

Planera ditt badrum

I våran kostnadsfria offert förklarar vi tydligt hur mycket varje steg genom renoveringen kommer att kosta, för att du ska veta exakt vad du betalar för.

Sätt igång renoveringen

När all planering är klar så sätter vi igång arbetet inom den tidsplan vi har enats om. Vi hjälper dig samtidigt spara 50 000 kr genom användning av ROT-avdraget.

Renovera badrum Stockholm

Renovera badrum kan ibland vara en kostsam historia. Vi renoverar utifrån dina förutsättningar och din budget. När du ska renovera ditt badrum är det viktigt att du anlitar hantverkare som innehar kompetens att utföra arbetet på ett säkert och tillfredsställande sätt. Vi har inte bara kompetensen utan även erfarenheten och passionen att göra ditt nya badrum till ett drömbadrum.

Boka en kostnadsfri offert

Renovera badrum kostnad

När ditt badrum ska renoveras så gäller det att du ser över hur omfattande renoveringen ska vara. Fråga gärna dig själv varför du vill renovera och vad du vill få ut av renoveringen. Vad blir kostnaden? Behöver du renovera hela badrummet eller räcker det med att byta toalett och eller handfat? Gör en kostnadskalkyl och en budget för renoveringen av badrummet. Du kanske rent av har råd med mer än du tänkt från början. Oavsett vad du kommer fram till så hjälper vi dig att skapa ditt nya badrum efter just dina förutsättningar.

Boka en kostnadsfri offert

Vad tycker kunder om oss

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.

 

 

Få kostnadsfri förbesiktning
och även ett prisförslag

Låt oss räkna >>