Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Planera kök steg för steg

Beskriv ditt kök

En genomtänkt idé gör det lättare för dig att beskriva ditt projekt. Vi kan sedan hjälpa dig finslipa din vision med allt från material till kostnad.

Planera ditt kök

I våran kostnadsfria offert förklarar vi tydligt hur mycket varje steg genom renoveringen kommer att kosta, för att du ska veta exakt vad du betalar för.

Sätt igång renoveringen

När all planering är klar så sätter vi igång arbetet inom den tidsplan vi har enats om. Vi hjälper dig samtidigt spara 50 000 kr genom användning av ROT-avdraget.

Börja med att planera ditt kök

Innan det är dags att sätta igång med renoveringen bör du planera ditt nya kök. En bra planering är grunden till ett lyckat resultat. Planeringen är kanske det viktigaste steget när du ska renovera kök. Det är nu du formar ditt framtida kök. En bra planering är inte bara grunden för ett bra arbete, det även din vision som vi ska förverkliga

Boka en kostnadsfri offert

Gör en skiss när du ska planera ditt kök

Börja med att göra en skiss över hur du skulle vilja ha ditt nya kök. Hur skulle det funka att byta skåpluckor och bänkskivor? Vi kan naturligtvis hjälpa till med att skissa upp ditt nya köket om du vill. När skissen väl är gjord kan vi hjälpa dig med att fortsätta att planera ditt kök. Kanske finns det hinder som gör att vi får tänka om? I många fall går det mesta att genomföra, så testa gärna gränserna för vad som går att göra i ditt kök.

Boka en kostnadsfri offert

Vad tycker kunder om oss

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.

 

 

Få kostnadsfri förbesiktning
och även ett prisförslag

Låt oss räkna >>