Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Planera kök

Planera kök eller skissa kök är en viktig del när man renoverar kök. Om du vill ha med oss i den processen så står våra skickliga hantverkare till ditt förfogande.

Planera kök är kanske det viktigaste steget när du ska renovera köket. Det är i planeringen du formar ditt framtida kök. Skissa kök och planeringen är inte bara grunden för ett bra arbete, det är även din vision som vi ska förverkliga.

En bra planering för ditt nya kök är viktig
Planeringen är också en första insyn i vad kostnaden kan bli för att renovera ditt kök. I planeringen kanske du rent av kommer fram till att det räcker med att renovera köksluckorna. För oss är inget arbete för litet och om du känner dig osäker på vad som blir bäst för dig, får du gärna fråga oss att planera kök eller skissa kök på bästa sätt.

Det finns många delar att tänka på när du planerar ditt nya kök. Inte bara ur praktisk synvinkel när man ser till att skissa kök utan det ska även vara estetiskt tilltalande och ett naturligt inslag i ditt hem. Köket är hemmets naturliga mittpunkt och det kan vara bra om du planerar det utifrån mer än bara matlagning och diskning.

Planera köket utifrån dina drömmar

När du börjar planera köket är det bra om du börjar med att göra en skiss över hur du tänker dig att köket ska se ut. Utifrån den skissen kan vi sedan, tillsammans med dig, utforma ditt nya kök. Var inte rädd för att planera ditt kök helt efter dina drömmar och önskemål. Det mesta går att lösa på ett eller annat sätt. Endast fantasin sätter gränser för att planera och skissa kök vet vi av erfarenhet.

Är ni flera som använder köket samtidigt är det bra att se till att det finns gott om utrymme för flera arbetsytor. Köket är ju inte bara ett kök utan även en plats för samtal, läxor och fest. Planera utifrån ditt liv och dina behov. Kanske vill du ändra planlösningen, flytta väggar och öppna upp eller rent av stänga till och begränsa? Vilken typ av förvaring behöver du? Tänk noga igenom hur du vill ha det innan köket renoveras enligt skiss och plan för ditt nya kök.

Allt kan och bör planeras i ett kök

Glöm inte bort att planera för olika ljuskällor. Behöver du ett bra allmänljus eller vill du ha punktbelysning på kökets olika ytor? Du bestämmer. Tänk också igenom vad som kan göra ett kök till just ditt kök. Passa på att sätta din personliga prägel på köket genom sakerna du planerar in. Du kan aldrig lägga ned för mycket tankearbete på planeringen av ditt nya kök. Vi står till hjälp med att skissa kök och planera kök på bästa sätt för dig.