Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Ombyggnation steg för steg

Beskriv din vision

En genomtänkt idé gör det lättare för dig att beskriva ditt projekt. Vi kan sedan hjälpa dig finslipa din vision med allt från material till kostnad.

Planera ombyggnation

I våran kostnadsfria offert förklarar vi tydligt hur mycket varje steg genom renoveringen kommer att kosta, för att du ska veta exakt vad du betalar för.

Sätt igång renoveringen

När all planering är klar så sätter vi igång arbetet inom den tidsplan vi har enats om. Vi hjälper dig samtidigt spara 50 000 kr genom användning av ROT-avdraget.

Vi på Dagens Bygg kan nybyggnation

Så, varje familj som vill bygga om huset startar en egen resa där de förhoppningsvis får se sina drömmar bli verklighet. Det är där vi på Dagens Bygg kommer in i bilden. Vi hjälper till att samla ihop alla önskemål och gör något konstruktivt av det.
Att bygga om huset kan vara allt mellan enkelt och otroligt komplicerat, detta beroende av dina förutsättningar och behov. Som genomsnitt ligger priset omkring 15 000 kr/kvm. Det innebär att om man gör mycket själv kan man komma undan med ca 9 000 kr/kvm, men om man lägger ut en del eller mycket jobb kan det gå på 25 000 kr/kvm eller till och med mer

Boka en kostnadsfri offert

Utbyggnad bygglov

Börja med att fråga byggnadsnämnden i din kommun för att se om det är möjligt att göra en ombyggnation enligt den planen. Ansök sedan om bygglov om du tror att din ombyggnad kräver det. Ansök tidigt i processen eftersom bygglov kan ta tid att få. Reglerna är dessutom olika från kommun till kommun, så ju mer kreativa idéer desto svårare blir de att få tillstånd för.
Det går att komma undan kravet på bygglov om du ska bygga om en en eller tvåbostadshus. Det kan gå att bygga skärmtak, uteplatser, friggebodar, uthus, tillbyggnader och murar utan bygglov.

Boka en kostnadsfri offert

Vad tycker kunder om oss

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.

 

 

Få kostnadsfri förbesiktning
och även ett prisförslag

Låt oss räkna >>