Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Nybyggnation steg för steg

Beskriv din vision

En genomtänkt idé gör det lättare för dig att beskriva ditt projekt. Vi kan sedan hjälpa dig finslipa din vision med allt från material till kostnad.

Planera nybyggnationen

I våran kostnadsfria offert förklarar vi tydligt hur mycket varje steg genom renoveringen kommer att kosta, för att du ska veta exakt vad du betalar för.

Sätt igång renoveringen

När all planering är klar så sätter vi igång arbetet inom den tidsplan vi har enats om. Vi hjälper dig samtidigt spara 50 000 kr genom användning av ROT-avdraget.

Nybyggnation hus

Det är en speciell känsla att bygga upp något från grunden och sedan gå in i ett nytt hus och vara den första som möblerar och sätter upp tavlor på väggarna. Är det det här som du och din familj har i tankarna ska ni vända er till oss på Dagens Bygg. Ofta är det betydligt enklare att bygga nytt i stället för att renovera. Vid en nybyggnation blir det sällan så stora överraskningar och budgeten brukar hållas. Vid en renovering är man aldrig säker på att det här så.

Boka en kostnadsfri offert

Vi på Dagens Bygg kan nybyggnation

Vid nybyggnation tycker vi att du och din familj ska ta ut svängarna och överdriva. Det viktiga är att ni inte kommer ångra er sedan för att ni inte vågade tänka nytt och större. Det är förstås en ekonomisk fråga och man måste respektera sin budget, men det gäller att kompromissa på rätt ställen. Vissa önskemål kanske är viktigare än andra. Viss lyx kostar inte så mycket, medan annan lyx kan dra iväg kostnadsmässigt. Vissa saker är dyrt medan andra saker kan vara billig lyx.

Boka en kostnadsfri offert

Vad tycker kunder om oss

Att tänka på vid badrumsrenovering

Att renovera ett badrum kan vara ett ganska tidskrävande projekt. Därför kan det vara en bra idé att se till att du har tillgång till ett extra badrum under tiden som renoveringen sker, så att du kan duscha och gå på toaletten.

Du har kontrollen över din badrumsrenovering

Vår samlade kompetens och expertis gör din badrumsrenovering till en fröjd. Tillsammans med oss har du som kund full kontroll över just din renovering.

– Fråga gärna hantverkarna på plats om du undrar över hur det går.

För att säkerställa kvaliteten i badrumsrenoveringen dokumenterar vi självklart allt arbete vi gör i ditt badrum. På så sätt kan du lätt se om arbetet är utfört efter alla dina önskemål. Dokumentationen är också din trygghet och försäkran om att arbetet är fullgott utfört.

Din badrumsrenovering är vår passion

Vi på Dagens Bygg AB är väl medvetna om att en badrumsrenovering är en dyrbar investering för dig som kund. Den medvetenheten innebär att vårt jobb är nyckeln till att ni får ett fantastiskt resultat.

Vi samlar extremt kunniga och passionerade hantverkare som skapar underverk i ditt hem eller på din arbetsplats.

 

 

Få kostnadsfri förbesiktning
och även ett prisförslag

Låt oss räkna >>