Kontakta oss för ett förslag

Kontakta oss så hjälper vi dig hitta en lösning som passar dig.

 

Hittat rätt byggare – Dagens Bygg hälsar dig välkommen

Bygg – Dagens Bygg har som högsta mål att kunden ska bli nöjd när vi är klara med vårt arbete. Vi blir inte klara förrän du som kund är nöjd. Är det ett litet arbete med en renovering eller är det ett större jobb där vi tar den totala entreprenaden eller något däremellan? Vi gör alla jobb med högsta kvalitet. 

Ni sitter runt middagsbordet. Ni kommer fram till att det behövs nya åtgärder för att alla ska få ett eget rum, eller en renovering av köket, eller utöka tvättstugan och badrummet...Inget jobb är för stort eller för litet för oss.

Det här är de tjänster som vi på Dagens Bygg med glädje hjälper till med:

  • Budget. Om alla ska få sin vilja igenom – vad kostar det?
  • Arkitekten, med sin kunskap och erfarenhet, hjälper till att få det mesta för pengarna.
  • Projektplanen så inget faller mellan stolarna.

 

Dina önskemål – vårt löfte

Dagens Bygg har som mål att byggprojekt ska bli en så problemfritt som möjligt. Med öppenhet, ärlighet och tydlighet arbetar vi tillsammans med dig. Det är inte lätt att hitt rätt företag i djungeln där ute. Många delar ska klaffa och många personer är inblandade. Många olika roller ska samverka på ett så smidigt sätt som möjligt.

Det krävs för att du och din familj ska känna att ni har kontroll. Det gäller även om det är en liten renoveringom eller en stor totalentreprenad.

Dagens Bygg har som mål att du ska få allt under ett och samma tak och du behöver inte ha kontakt med flera entreprenörer samtidigt.

Din byggupplevelse vill vi ska vara så bekväm och problemfri som möjligt. Dagens Bygg står för öppenhet, ärlighet och tydlighet. De orden är din garanti för att du alltid, i alla skeenden av processen, ska ha inflytande och kontroll över arbetet.

Att dokumentera allt vi gör är en självklarhet för oss. För både vår och din trygghet.

 

Den kompletta byggfirma Stockholm 

Dagens Bygg är ett komplett byggföretag som erbjuder totallösningar för renoveringar eller nybyggnation, oavsett om det handlar om att måla om huset, slipa golv, större renoveringar eller en totalentreprenad. Vi erbjuder ett komplett utbud av byggtjänster och tack vare våra kompetenta medarbetare, är Dagens Bygg det självklara valet när du och din familj ska renovera eller underhålla ditt kontor eller ditt hem. Vi går in med själ och hjärta i allt vi gör och varje projekt är lika viktigt för oss som det är för dig.

 

Vi på Dagens Bygg ligger i startgroparna

Oavsett vilket typ av projekt du har planerat, vi kan hjälpa dig med alla tänkbara projekt inom bygg.